Ewout Boogaard (1979)

Voormalig handbal-international. Ruim 15 jaar ervaring als managementconsultant. In 2003 afgestudeerd aan de Johan Cruyff University. In 2011 een MBA behaald. Gecertificeerd coach positieve psychologie, systemisch werken en personal trainer.

Gedurende de tijd als topsporter, coach en consultant groeide mijn interesse in en kennis van fysieke, mentale en teamontwikkeling. Als consultant combineer ik die kennis met moed, sensitiviteit en nieuwsgierigheid. De moed om te vragen wat anderen alleen durven te denken. De sensitiviteit om goed bewust te zijn van de motieven en gevoelens van anderen. De nieuwsgierigheid om te willen ontdekken wat er werkelijk speelt. Die combinatie stelt mij in staat samen snel de kern van een probleem te ontdekken, doorbraken te beleven en nieuwe inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Het is mijn ambitie een beetje meer oprechtheid, moed en gezondheid in directie- en bestuurskamers te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat daarmee de aanwezige kennis en kunde optimaal benut wordt.


 

Andre Wouters (1965)

Organisatiedeskundige met ruime ervaring binnen het bedrijfsleven (18 jaar) en de consultancy (8 jaar).

Gedurende zijn internationale corporate carrière wisselde hij regelmatig tussen lijnmanagement en staf rollen waarbij hij actief was in verschillende disciplines zoals HR, Marketing & Sales, Procurement en Auditing. Met als rode draad, mensen begrijpen en mobiliseren in verschillende omstandigheden en culturen.

Als consultant is hij als geen ander in staat snel de kern van het probleem te doorzien en de vragen te stellen waardoor er in een team/ organisatie de juiste gesprekken en initiatieven ontstaan.

André is een gepassioneerd blogger en spreker over ervaringen en wijsheden die we tijdens ons werk en leven opdoen.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Courageous Teaming respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.