Ewout Boogaard (1979)

Voormalig handbal-international. Ruim 15 jaar ervaring als managementconsultant. In 2003 afgestudeerd aan de Johan Cruyff University. In 2011 een MBA behaald. Gecertificeerd coach positieve psychologie, systemisch werken en personal trainer.

Gedurende de tijd als topsporter, coach en consultant groeide mijn interesse in en kennis van fysieke, mentale en teamontwikkeling. Als consultant combineer ik die kennis met moed, sensitiviteit en nieuwsgierigheid. De moed om te vragen wat anderen alleen durven te denken. De sensitiviteit om goed bewust te zijn van de motieven en gevoelens van anderen. De nieuwsgierigheid om te willen ontdekken wat er werkelijk speelt. Die combinatie stelt mij in staat samen snel de kern van een probleem te ontdekken, doorbraken te beleven en nieuwe inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Het is mijn ambitie een beetje meer oprechtheid, moed en gezondheid in directie- en bestuurskamers te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat daarmee de aanwezige kennis en kunde optimaal benut wordt.


 

Andre Wouters (1965)

Organisatiedeskundige met ruime ervaring binnen het bedrijfsleven (18 jaar) en de consultancy (8 jaar).

Gedurende zijn internationale corporate carrière wisselde hij regelmatig tussen lijnmanagement en staf rollen waarbij hij actief was in verschillende disciplines zoals HR, Marketing & Sales, Procurement en Auditing. Met als rode draad, mensen begrijpen en mobiliseren in verschillende omstandigheden en culturen.

Als consultant is hij als geen ander in staat snel de kern van het probleem te doorzien en de vragen te stellen waardoor er in een team/ organisatie de juiste gesprekken en initiatieven ontstaan.

André is een gepassioneerd blogger en spreker over ervaringen en wijsheden die we tijdens ons werk en leven opdoen.

 

Onze partners

Pauline Kloeze

Succesvol zijn als mens, als team. Door mooie resultaten neer te zetten en het goed te hebben met elkaar. Dat is wat je graag wil. Niet het gedoe, gezeur en de onderlinge strijd waarbij al je energie verloren gaat en je geen meter vooruitkomt.

Hoe zou het zijn als daar een geheim recept voor is? Een magisch stappenplan, een one-size-fits-all checklist die gegarandeerd succes oplevert. Zoals zovelen je beloven…

Of gaan we echt aan de slag? Met dat wat er nu is. En de ambitie die jij of jullie als team formuleren. Door na te gaan wat waardevol is, en verder versterkt kan worden. En samen uit te zoeken wat jou of jullie belemmert om de benodigde stappen te zetten.

Verwacht dus geen vooraf uitgewerkt stappenplan. Wel een heleboel bagage van praktische en theoretische ervaring en kennis over dat wat werkt. Waarmee we samen aan de slag gaan. Met kleine stappen, al doende lerend, reflecterend en waar nodig zelf bijsturend. Erop gericht om dat wat goed gaat steeds verder uit te vergroten.

Verwacht van mij dat ik jou of jullie zal uitdagen om eigenaarschap te nemen voor jouw of jullie proces. Op een oprechte, belangstellende, vertrouwen gevende manier. En dat ik zeker door zal vragen waar het nodig is, zodat jij of jullie je bewustzijn vergroten. En in beweging komen. Om zo “ondertussen” succesvol te worden.

Ik ontmoet je graag om van gedachten te wisselen. Wil je meer over mij lezen, zie ook mijn website (www.kloezecoaching.nl).

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Courageous Teaming respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.