COVID KANSEN: ZINVOL WERK EN GEMOTIVEERD SAMENWERKEN

Max Wildschut, evolutionair psycholoog, vertelt waarom informeel ongericht contact tussen collega’s bij de koffieautomaat essentieel is. Wat de impact is van het missen van oogcontact en lichaamstaal tijdens digitale vergaderingen. Maar ook welke kansen de huidige Covid tijd ons biedt om anders naar ‘zinvol werk’ te kijken en hoe we ons werk straks anders kunnen organiseren zodat er meer gemotiveerd samenwerken ontstaat.

Eindejaarspodcast

Wat was 2020 voor jaar voor ons? Hoe hebben wij het ervaren? Welke momenten sprongen er voor ons echt uit? Wat hebben we geleerd? Wat hebben we gemist? En, hoe kijken we vooruit naar 2021? 

Dit keer interviewen wij (Ewout & André) elkaar. We reflecteren op 2020, op tegenslagen, op persoonlijke veranderingen en om bovenal hoopvol te blijven. We delen onze inzichten en horen graag meer over die van jou.

 

Ct teaming in covid tijd

Trailer

We werken meer vanuit thuis. Wat is de impact op samenwerking? Hoe beïnvloedt dit het gezamenlijk leren? 
In ieder aflevering gaan André & Ewout in gesprek met een gast over zijn of haar ervaringen en inzichten.

 

Bonus – Feedback is fijn en pijnlijk, het doel is motiveren en leren

We hebben onze eerste podcast gepubliceerd en jullie om feedback gevraagd. Dank voor jullie oprechte feedback. Het motiveert ons er mee door te gaan en geeft ons waardevolle inzichten hoe te verbeteren. Echte goede feedback is fijn als het in lijn is waar je op hoopt en pijnlijk wanneer je iets verteld wordt wat je liever niet hoort. Makkelijk gezegd, maar alleen wanneer je naar beide echt kunt luisteren word je steeds beter. Luister naar deze podcast om te horen of het ons gelukt is! Ook nu weer stellen we jullie feedback op prijs.

 

 

 

 

 

Wim Bovendeur, directeur Rivieren en Dijken bij Boskalis, vertelt over zijn ervaringen met het acquireren, voorbereiden en uitvoeren van grote bouwprojecten op de Nederlandse markt tijdens Covid tijd. Over drie spanningsvelden waarvan de Covid tijden het overbruggen uitdagender en dus leerzamer maken. De kloof tussen binnen en buitenwerk. De kloof tussen publieke opdrachtgevers en private aannemers. De kloof tussen hoofdkantoor en de projecten. 

Marc Roelands, business directeur DSM Resins, vertelt over zijn ervaringen met het leidinggeven aan een internationaal team nu we meer thuiswerken. Over de voordelen en kansen die het biedt voor een gelijkwaardige samenwerking, maar ook over de beperkingen die hij ervaart en hoe hij daarmee omgaat.

 

Introductie

Een korte introductie over Courageous teaming en de podcast door André & Ewout.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Courageous Teaming respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.